Cetak Baju Murah

PROMO FAMILY DAY TSHIRT

-------------------------------------------------------------------

BIAQ BETOI !! SEHELAI BAJU LAGI MURAH DARI SEKOTAK DUNHILL ??!

------------------------------------------------------------

Haa..cik2 abang kat luaq yg dok pekena dunhill tu jgn marah naa..hehe..dengan promotion tshirt printing RM 15 sehelai lg murah dari harga sekotak rokok..

Setahun sekali buat tshirt event/family day cuma perlu bayar rm 15 sahaja sorang..berbaloikan!


-------------------------------------------------------

KENAPA PERLU MEMILIKI TSHIRT EVENT/FAMILY DAY


------------------------------------------------------
✔TREND - Sekarang trend kebanyakan org yg buat tshirt yg seragam utk sesuatu event/reunion
✔MEMORI - Sekurangnya kita ada memori indah tentang sesuatu event tu
✔MERIAH - Cuba bayangkan sesuatu event tu seragam pakaian, kan lebih meriah bila bergambar




------------------------------------------------------

KENAPA ANDA PERLU TEMPAH DENGAN KAMI

------------------------------------------------------
➰ MURAH - Bayar sorang rm 15 utk tshirt + printing..tshirt boleh pakai bertahun..beli FAST FOOD sekali makan pon dah lebih rm 15 sorang..tu pon kenyang sejam dua ja..
➰FREE DESIGN - Free touch design and AI file..Design anda boleh 'request' ikut kesukaan anda..boleh search google, banyak design utk dipilih.
➰PENGHANTARAN DIURUSKAN- Sekarang ni jalan selalu jammed, minyak n tol pon dah naik..tapi tak perlu risau semua tu, kami hantar baju tuan/puan sampai depan rumah..tuan/puan just sarung n pakai..
➰ KUALITI DAN VALUE - Dengan rm 15, anda boleh simpan memori kenangan  yg mungkin boleh dikenang sampai 15 tahun dengan design tshirt anda sendiri..
➰ JAMINAN - Jaminan wang dikembalikan jika ada kerosakan pada item yg ditempah
➰CEPAT - Kami menerima urgent job mengikut kesesuaian..



------------------------------------

TERMA DAN SYARAT:

------------------------------------
šŸ”„MOQ - Minimum tempahan 30 helai tshirt.
šŸ”„JENIS T-SHIRT- Kain cotton shortsleeves..untuk longsleeves dan lain2 material boleh dibincangkan
šŸ”„PRINTING TYPE - Printing A4/A3 one spot color

--------------------------------

CARA TEMPAHAN

--------------------------------
šŸ“²Whatsapp "PROMO 15" ke +6012 - 6805114
šŸ“²Whatsapp "PROMO 15" ke +6012 - 6805114
šŸ“²Whatsapp "PROMO 15" ke +6012 - 6805114

šŸ“§Email : rareprintsolutions@gmail.com

šŸ’»Layari www.serviscetakbajumurah.com untuk info lanjut..

No comments:

Post a Comment

Rare Print Solutions Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign