Cetak Baju Murah

TESTIMONI SERVIS PRINTING T-SHIRT MURAH

TESTIMONI SERVIS PRINTING T-SHIRT MURAH


Assalamualaikum..Ramai yg masih was-was dengan khidmat printing t-shirt yg kami buat..Persoalan yang sering di ajukan contohnya:
- kualiti printing dan baju
- macaman dengan jaminan??
- postage luar selangor/kl boleh ke?

CUSTOMER TESTIMONI 

Kategori Testimoni Pelanggan


Kali ni kami akan kupas satu- persatu testimoni customer seperti di bawah :

Postage


i) Boleh Ke Pos Luar Kawasan??

Memandangkan pelanggan - pelanggan kami adalah dari seluruh Malaysia termasuk sabah dan sarawak, kami menggunakan khidmat poslaju atau airpax express.


Jadi tak kisah korang berada di ceruk2 kampung mana pon, abam2 posmen akan cari dan sampaikan barang kepada anda..

ii ) Berapa Kos Postage??

Untuk menghargai customer2 kami..pihak kami menyediakan free postage kepada anda..menarik kan?!!

iii ) Tempoh Masa Penghantaran

Barang pihak tuan/puan akan sampai dalam masa 1-2 hari menggunakan poslaju bagi semenanjung dan 2-3 hari bagi sabah dan sarawak..


Tracking id akan diberi utk memudahkan tuan/puan menyemak kedudukan barang..

Jaminan


Pihak kami memberi jaminan untuk setiap barang yang pihak kami cetak atau printkan..Jika kuantiti barang yang sampai tidak cukup atau tak memuaskan..




Gantirugi akan dibayar ataupon pihak kami akan hantar barang yang baru sebagai ganti rugi.

Kualiti Printing Tshirt


Untuk makluman pihak tuan/puan..pihak kami menggunakan bahan - bahan cetakan yang berkualiti untuk setiap cetakan.


Dijamin cetakan yang kami buat tak akan luntur atau tertanggal selepas dibasuh..



Cara Tempahan Cetak Baju Murah 


⚠CARA TEMPAHAN : 


📱Whatsapp  +6012-6805114
📱Whatsapp  +6012-6805114
📱Whatsapp  +6012-6805114


CONTACT US

Nak tau lebih details tentang cara tempahan, boleh tengok di:

http://www.serviscetakbajumurah.com/2016/03/cara-tempahan-servis-cetak-baju-murah.html

No comments:

Post a comment

Rare Print Solutions Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign