Cetak Baju Murah

Jenis Tempahan Servis Cetak Baju Murah

Jenis Tempahan Servis Cetak Baju Murah


Alhamdulillah..antara gambar cetakan dari servis cetak baju murah minggu ini yang sempat kami 'snap' untuk anda.

Cetak Baju Murah
Jenis Tempahan Cetak Baju Murah


Jenis Tempahan Cetak Baju Murah: Printing T-Shirt 


Kali ini ada 3 jenis tempahan cetak baju yang sempat kami snap antaranya :


1) Tempahan Cetak Baju Kelas: 


●Baju Kelas 3 Anggerik:


Untuk t-shirt kelas 3 Anggerik ni, customer 'request' nak baju raglan 3 quarter..baju raglan ni mmg sesuai untuk semua umur dan kain yang kami gunakan adalah jenis cotton dan tak panas.

Cetak T-Shirt Murah
Cetakan Bahagian Depan Baju Kelas

Bahagian depan baju, customer mintak printkan design doodle dan cetak setiap nama pelajar di atas design. Untuk pengetahuan semua, design doodle ni memang tengah trend sekarang ni. So student-student kat luar sana yang nak order baju design jenis doodle ni boleh cepat-cepat order servis cetak baju murah dengan kami ye.

Printing Baju Murah
Cetak Bahagian Belakang Baju Kelas

Bahagian belakang baju ni pula, kami cetak nama semua student class dalam kotak puzzle.


●Baju Kelas Perlis

Untuk cetakan baju kelas dari sekolah di Perlis ni, kami gunakan dye gold dan silver.

Printing T-Shirt Murah
Tempahan Baju Kelas Perlis

Bahagian belakang baju kami cetak number dan design tu designer kami 'adjustkan' ikut kesesuaian.

2) Tempahan Cetak Baju Rewang 


Cetak T-Shirt Murah
Tempahan Baju Rewang

Baju Rewang ni pula, untuk bahagian belakang kami just cetak design yang di minta oleh customer.


3) Tempahan Cetak Baju Kelab Motor 

Cetak Baju Murah
Tempahan Baju Kelab Motor

Baju kelab motor ni ditempah dari customer di sarawak. So kami terbangkan ke sarawak menggunakan khidmat poslaju.

Untuk sebarang tempahan cetak baju murah, boleh hubungi kami di talian seperti yang tertera di bawah.


Cara Tempahan Cetak Baju Murah


⚠CARA TEMPAHAN : 


📱Whatsapp  +6012-6805114
📱Whatsapp  +6012-6805114
📱Whatsapp  +6012-6805114

Nak tau lebih details tentang cara tempahan, boleh tengok di tempahan cetak baju murah

No comments:

Post a comment

Rare Print Solutions Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign